Hoe kun je voor je nieuwe handtas zorgen? 

Je hebt er hard voor gewerkt, je hebt het verdiend en je bent er helemaal weg van… maar die designer handtas van je blijft er zonder een beetje TLC niet zo prachtig uitzien als op de dag dat je hem thuis kocht. We kunnen niet genoeg prediken over het belang van leren hoe je  voor je nieuwe handtas, pasjeshouder dames of portemonnee moet zorgen! In dit artikel delen we hiervoor enkele tips met je! Een designer handtas is immers meer dan alleen een plek om je portemonnee en lippenstift in op te bergen. waarde in de tijd. Er is bovendien niet veel voor nodig om je Valentino tas in topconditie te krijgen, maar het is het waard als je over een paar jaar nog steeds complimenten krijgt over je mooie handtas! Door de volgende tips toe te passen, kun je hier eenvoudig voor zorgen. 

Gebruik babydoekjes beslist niet 
Ja, ze worden over de hele wereld op de babyhuid gebruikt, maar hoe minder er wordt gezegd over wat er in babydoekjes zit, hoe beter – ze kunnen de afwerking van veel leren tassen beschadigen en een productophoping veroorzaken die moeilijk te verwijderen is. Lees verder om een ​​handtasvriendelijk alternatief te ontdekken…

Voorkomen is beter dan genezen
Het is een oud cliché, maar het beste advies is dit meestal wel. In het geval van het verzorgen van je leren Cowboysbag tas kan het niet niet waar zijn, vanaf de dag dat je je tas mee naar huis neemt, moet je deze minimaal eens per twee maanden beschermen met een goede leerspray. Dit is absoluut de sleutel bij het leren verzorgen van je nieuwe handtas! 

Laat vlekken over aan professionals
Laat je niet verleiden om die inktvlek van de buitenkant van je tas of de lippenstift op de voering te verwijderen – laat het over aan de professionals die gespecialiseerde producten hebben die bijna alles uit delicaat en poreus leer kunnen halen. Je loopt het risico meer kwaad dan goed te doen door een beetje DIY te proberen! Kies er daarom voor om wat meer geld uit te geven en je handtas te brengen naar een specialist.

Houd je tas afgedekt
Als je je tas niet gebruikt, bewaar hem dan in de meegeleverde stofzak, en nog beter, stop hem gevuld met zuurvrij papier zodat hij zijn vorm behoudt. Hoe verleidelijk het ook is om je mooie tassen in de etalage te houden, het zonlicht en stof zullen ze geen goed doen. 

Houd de tas kiemvrij
Je zou niet willen weten hoeveel ziektekiemen de meeste handtassen bevatten – zelfs de mooiste designer handtas wordt op openbare plaatsen neergezet en vervolgens op een bed of keukenwerkblad gegooid en al die ziektekiemen in je huis worden gebracht. Veeg je handtas thuis regelmatig schoon met Antibacteriële Handtas Wipes of een kiemdodend product. Er is bijvoorbeeld een specialistisch antibacterieel doekje ontwikkeld waarmee je bijna 99% van de ziektekiemen uit je mooie tassen kunt verwijderen! Hun handtasvriendelijke formaat maakt ze bovendien geweldig om onderweg te gebruiken. 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.