kunstgras vrij weinig onderhoud

Kunstgras heeft exact nul onderhoud omdat het in de eerste plaats geen water nodig heeft. Normaal gesproken borstelen met een bezem of handborstel. Als je huisdieren hebt, hoef je alleen wat extra moeite te doen, anders kost het je niet veel tijd om het schoon te maken. De enige keer dat het water nodig heeft, is wanneer hardnekkig vuil moet worden opgeruimd. Als je geen hond hebt, is dit misschien niet eens een normale schoonmaakmethode. Hoewel je nooit hoeft te maaien, moet je je gras nog steeds onderhouden, maar het is een makkie. Het gazon behoudt zijn weelderige, groene uitstraling en luxe uitstraling het hele jaar door, ongeacht het weer.

Zeer duurzaam
Het gras is altijd een betere optie omdat het zeer duurzaam is. Het is waterafstotend, luchtafstotend en vrij van insecten en ongedierte. Het gras raakt na verloop van tijd niet beschadigd of verscheurt. Het blijft groen en biedt altijd en in alle seizoenen luxe. Het glanst altijd en stoort je helemaal niet.

Hoe lang gaat het mee?
Het geeft je tot 20 jaar onderhoudsvrij leven, afhankelijk van het verkeersvolume in het gebied. Het gras zal niet vervagen of plat worden. Het is UV-gestabiliseerd en behoudt zijn kleur en integriteit seizoen na seizoen.

Levensduur van 10-15 jaar
Kunstgras heeft een levensduur van van 10-15 jaar als je het goed onderhoudt. Het geeft je tot 20 jaar onderhoudsvrij leven, afhankelijk van het verkeersvolume in het gebied. Dus als je eenmaal kunstgras in je gazon hebt geïnstalleerd, hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Geen vereiste om het dagelijks water te geven
Zoals we allemaal weten, is het gemaakt van synthetische vezels en rubber, zodat je het in tegenstelling tot natuurlijk gras niet dagelijks water hoeft te geven. Het blijft altijd groen en biedt je de ultra luxe en weelderige groen die je wenst.

Zeg nee tegen allergieën
Veel kleine kinderen en zelfs volwassenen hebben allergieën van het groene gras en de insecten en ongedierte daarin. Dus als je kunstmatig gras installeert, zeg dan dag tegen alle vlooien en insecten.

Geen onkruid en ongedierte
Het is duidelijk dat je geen ongedierte of onkruid aantreft in een opstelling van kunstgras. Dit zal je dus veel besparen om die onkruid- en plaagvrije basis in stand te houden.

Modder- en plasvrij
Zeg gedag tegen alle modder en plas die zich vormen terwijl je je oorspronkelijke gras water geeft. Kunstgras kopen heeft grote voordelen zonder poespas en is achteraf gemakkelijk schoon te maken.

Veilig voor kinderen
Als je kinderen of huisdieren hebt, kun je kunstgras in de speelzone of gazon installeren, waardoor het de favoriete plek van het huis voor hen wordt. Het is veilig en vermijdt verwondingen. Dit is een van de belangrijkste voordelen van kunstgras voor kinderen of huisdieren.

Het zal er altijd geweldig uitzien
In tegenstelling tot origineel gras wordt kunstgras nooit droog. Kunstgras blijft altijd vers en mooi. Het hoeft maar af en toe een beetje schoongemaakt te worden en blijft lang hetzelfde. Productkwaliteit en professionele installatie bepalen uiteindelijk hoe goed je grasmat zal presteren en hoe lang het meegaat. En superieure producten worden geleverd met garantie, voor meer gemoedsrust. Dit waren dus de voordelen van kunstgras die het nog waardevoller maken.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.